Αρχική Σελίδα

Shanghai Rego Import & Export Co. Ltd

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5 6

Shanghai Rego Import & Export Co. Ltd

   Shanghai Rego Import & Export Co. LtdCo. ΕΠΕ εισαγωγών & εξαγωγής της Σαγκάη Rego.

 

Είμαστε ένας από τους επαγγελματικούς κατασκευαστές που συμμετείχαν σε διάφορο

προϊόντα για τα αυτοκίνητα δροσίζοντας μέρη.  Όπως τα θερμαντικά σώματα, intercoolers, οι ανεμιστήρες, κ.λπ.

 

Τα εργοστάσιά μας καθιερώθηκαν το 2000, με την ανάπτυξη της επιχείρησης, επίσης επάνω ένα γραφείο πωλήσεων κοβάλτιο το 2015 στο αποκαλούμενο Σαγκάη Rego εισαγωγών & εξαγωγής της Σαγκάη, ΕΠΕ.

Είμαστε ο μεγαλύτερος κατασκευαστής για τα θερμαντικά σώματα, ανεμιστήρες στην Κίνα. Τώρα έχουμε πάνω από 2500 πρότυπα για τα περισσότερα θερμαντικά σώματα και πάνω από 3500 πρότυπα για τα πλαστικά θερμαντικά σώματα δεξαμενών, περίπου 500 πρότυπα για τους ανεμιστήρες θερμαντικών σωμάτων. Όλα τα προϊόντα μπορούν να παρέχουν τη υψηλή επίδοση για τα συντονίζοντας αυτοκίνητά σας. Μπορούμε επίσης να παραγάγουμε intercooler, τον ελαιοψυκτήρα, τη μάνικα σιλικόνης, κ.λπ.

Το 2015, η επιχείρησή μας αφιερώνει στην ανάπτυξη των αβούρτσιστων μηχανών και της BMW

καθρέφτες πορτών, το 2016, μπορούμε τώρα να κάνουμε έναν σοβαρό των καθρεφτών πορτών της BMW

και ανεμιστήρες θερμαντικών σωμάτων.Έχουμε επίσης τον εκτενή προμηθευτή καθαρό και μπορούμε πηγή άλλα προϊόντα απόδοσης για τους διαφορετικούς πελάτες.
Μπορούμε να παρέχουμε τις αυτόματες γραμμές παραγωγής απόδοσης όπως κατωτέρω:
1) Θερμαντικό σώμα υψηλής επίδοσης
2) Intercooler και σωληνώσεων εξαρτήσεις
3) Ελαιοψυκτήρας και σχετικές εξαρτήσεις
4) Μάνικα και εξαρτήσεις σιλικόνης υψηλότερης απόδοσης
5) Ανεμιστήρες θερμαντικών σωμάτων
6) Άλλα προϊόντα απόδοσης
7) Προϊόντα συνήθειας
Έχουμε πάνω από 6.000 πρότυπα των προϊόντων. Στέλνονται στους πελάτες στη Βόρεια Αμερική, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Μαλαισία, την Ιαπωνία και άλλες χώρες. Προσφέρουμε υψηλό - ποιότητα, έγκαιρη υπηρεσία παράδοσης και γρήγορες υπηρεσίες αποστολής. Τώρα το τμήμα Ε&Α μας αναπτύσσει άλλα προϊόντα απόδοσης που ικανοποιούν τις απαιτήσεις από τις διαφορετικές χώρες.

 

Shanghai Rego Import & Export Co. Ltd
Ο στόχος μας είναι να παραδώσουμε την υψηλότερη απόδοση και τα περισσότερα αποδοτικά προϊόντα σε μια λογική τιμή. Η ικανοποίηση των πελατών είναι η πηγή ενέργειας για μας.  Θέλουμε να ικανοποιήσουμε τις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε πελάτη και να κατασκευάσουμε τα προϊόντα που επιθυμείτε και σύμφωνα με τις ακριβείς προδιαγραφές σας.
Οποιοιδήποτε πελάτες από εσωτερικός και υπερπόντιος καλωσορίζονται.  Καλωσορίζεστε επίσης για να έρθετε να επισκεφτείτε τα εργοστάσιά μας.  Παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με για περισσότερες πληροφορίες.

 

 

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : Rego

Αριθμός Υπαλλήλων : >150

Ετήσιες πωλήσεις : 1000,0000-2000,0000

Ιδρύθηκε Έτος : 2008

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

ιστορία της εταιρίας

Είμαστε ένας από τους επαγγελματικούς κατασκευαστές που καθιερώνονται το 2007 ποιος συμμετείχε σε διάφορο του θερμαντικού σώματος αυτοκινήτων, intercoolers ανεμιστήρων και άλλων προϊόντων για το αυτοκίνητο σύστημα ψύξης. Έχουμε δύο εργοστάσια για να κάνουμε επαγγελματικά την παραγωγή που εντόπισε στη χώρα των αυτοκίνητων μερών.  Σήμερα, η επιχείρησή μας έχει αναπτυχθεί ήδη σε μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της αυτοκινητικής βιομηχανίας κατασκευής μερών στην Κίνα λόγω του μοναδικών γεωγραφικών περιβάλλοντος και του οικονομικού μοντέλου της.

Το 2015, επάνω το γραφείο πωλήσεων στη Σαγκάη πού είναι το κέντρο εμπορικού, με το είναι μοναδικό οικονομικό πλεονέκτημα και είναι κατάλληλη μεταφορά σε ολόκληρο τον κόσμο, τα προϊόντα μας όντας deliverly σε ολόκληρο τον κόσμο από το λιμένα της Σαγκάη.

 

Το 2015, η επιχείρησή μας αφιερώνει στην ανάπτυξη των αβούρτσιστων μηχανών και καθρέφτες πορτών της BMW, το 2016, μπορούμε τώρα να κάνουμε έναν σοβαρό των καθρεφτών πορτών της BMW.  Συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε όλο και περισσότερα προϊόντα για να καλύψουμε την απαίτησή σας.

 

 

 

Έχουμε τα επαγγελματικά technists για να σχεδιάσουμε, να αναπτύξουμε τα προϊόντα που χρειάζεστε.

Shanghai Rego Import & Export Co. Ltd

 

 

 

 

Έχουμε επίσης μια ομάδα ανθρώπων πώλησης για να απαντήσουμε οι όλες ερωτήσεις σας και slove τα προβλήματα που χρειάζεστε.

Shanghai Rego Import & Export Co. Ltd

 

Πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε μια καλύτερη ζωή εάν εργαζόμαστε από κοινού.

 

Shanghai Rego Import & Export Co. Ltd

υπηρεσία της εταιρίας

1. Επιτύχετε τον πελάτη που ικανοποιεί το ποσοστό 100%

2. Η απαίτηση του πελάτη είναι ύψιστη προτεραιότητα

3. Αποκριθείτε ότι ο πελάτης ανατροφοδοτεί μέσα σε 1day

4. Προσφέρετε την υπηρεσία cOem

5. Η υπηρεσία προσαρμογής σύμφωνα με το δείγμα είναι διαθέσιμη

 

Shanghai Rego Import & Export Co. Ltd

 

Κάνουμε το καλύτερό μας για να προσφέρουμε την καλύτερα υπηρεσία και τα προϊόντα!

Ομάδα επιχείρησης

Ένα pople δεν μπορεί να κάνει το πράγμα να είναι το καλύτερο, αλλά μια ομάδα pople μπορεί να κάνει τα πράγματα να είναι καλύτερα.  

Έχουμε μια ομάδα ανθρώπων με την ενέργεια με την πίστη που αγαπούν τη ζωή όπως την εργασία τους, πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε να απασχοληθούμε σε διαφορετικό με τις μεγάλες προσπάθειες μας.

 

Shanghai Rego Import & Export Co. Ltd

 

Έχουμε μια πολύ άριστη ομάδα, μπορούμε να σας παρέχουμε περιεκτική υπηρεσία, δείγμα καθαρισμού, καλύτερη τιμή αποσπάσματος, ποιοτικός έλεγχος, συσκευασία, αποστολή, υπηρεσία μεταπωλήσεων.  Πωλούμε τώρα τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο!

 

Shanghai Rego Import & Export Co. Ltd

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Δωμάτιο 1517, κέντρο jinyuan, Minhang, Σαγκάη, Κίνα

Διεύθυνση Εργοστασίου:NO.25, ΠΌΛΗ JIANG SU ΠΕΡΙΟΧΉΣ CHANGZHOU ΚΩΜΟΠΌΛΕΩΝ XINBEI QIUXIANG RODA MENGHE